Iata ca, in sfarsit, un vis al nostru mai vechi, a inceput sa se contureze.

Calitatea, confortul si rapiditatea cu care vom rezolva problemele pacientilor sunt doar cateva din nazuintele noastre si consideram ca nici un efort in a le realiza nu va fi de prisos . Ne vom axa in primul rand pe bolile venelor .

Patologia venoasa care afecteaza un mare numar de persoane este cunoscuta destul de bine atat la nivel macroscopic cat si la nivel microscopic.

A fost descrisa in amanuntime anatomia patologica , s-au facut clasificari care ne-au permis sa le incadram cat mai corect, a fost explicata fiziopatologia bolii venoase, ce a dus in final la intelegerea adecvata a acestei patologii .

Ceea ce consideram ca am facut bine sau chiar foarte bine a fost crearea unui serviciu care sa ofere cat mai multe posibilitati de diagnostic si mai ales tratament intr-un singur centru celor ce ni se vor adresa.

Vom incepe printr-o consultatie de chirurgie vasculara, la care se adauga explorarea echografica si Doppler care va insemna practic incadrarea pacientului in clasa de afectare adecvata si propunerea imediata a tratamentului .

Programarile la interventii se vor face in functie de orele de program si de zilele stabilite pentru interventii chirurgicale sau alte proceduri (radiofrecventa, sclerozare).

Avem posibilitatea de a efectua ambele proceduri moderne de termocoagulare si termoablatie, care si-au demonstrat eficacitatea in ultimii 15 ani, atat metoda de inchidere a venelor prin Laser Endovenos (EVLT-EVLO), cat si metoda de inchidere prin Radiofrecventa (EVRF).

Cele doua catetere (laser si radiofrecventa), folosesc caldura emanata de aparatul la care sunt racordate pentru a realiza definitiv obliterarea venelor afectate(venele superficiale sau venele perforante).

In doar in cateva cifre, ce inseamna CLINICA EPIMEDICA :

  • 1 adresa: Iasi, Strada Soficu, Nr. 22 - sediul Epimedica
  • 1 sala de operaţie
  • 1 cabinet de consultatii
  • 2 rezerve pentru preoperator si postoperator imediat
  • 10 cadre medicale

Confortul pacientior va fi maxim, fiind supravegheati de personal de inalta calificare (medici primari chirurgi, medici specialisti ATI, asistente medicale performante). Ceea ce ne dorim este o sedere cat mai placuta in clinica noastra, iar principiul ce ne va conduce va fi “Chirurgia de o Zi” sau in literatura de specialitate “Day Surgery” … sa ajungeti cat mai repede si cat mai multumiti ACASA.